icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 16 juli 2024

Gemeente Zoetermeer op visite bij APH

20240604_104454.jpg

Afgelopen maand hebben we met plezier een 30-tal medewerkers van de Gemeente Zoetermeer ontvangen op onze locatie APH. Gemeente Zoetermeer is voor Gebr. Van Kessel Wegenbouw West een waardevolle relatie, waarbij we nu in de gelegenheid werden gesteld om de klant mee te nemen in de processen rondom productie en kwaliteit van duurzaam asfalt.

De gastheren Albert Palapessy en Adrie Takx ontvingen de medewerkers. In de ochtend kwam de theorie aan bod. Wout Verschut en Wilco Kip gaven uitleg over de afdeling K&A (Kwaliteit en Advies), terwijl Marcel Warmerdam uitleg gaf over de duurzame productie in de asfaltcentrale. In de middag werd de opgedane theorie in de praktijk bekeken. Er volgde een rondleiding in ons laboratorium en buiten bij de asfaltcentrale, waar speciale aandacht werd besteed aan milieuvriendelijke productiemethoden en het gebruik van gerecyclede materialen.