icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 30 september 2024

Liesboschbrug

Onlangs heeft STEP in opdracht van KWS Infra met succes de renovatie van de Liesboschbrug in Utrecht afgerond, waarbij Gemeente Utrecht als eindklant betrokken was.

Voorafgaand aan de uitvoering hebben we een gedetailleerd advies uitgebracht over de noodzakelijke werkzaamheden om de brug weer volledig toekomstbestendig te maken. Dit advies omvatte naast het vervangen van de slijtlaag op het stalen wegdek en de voetpaden, eveneens het vernieuwen van de voegovergangen en eindbalken.

Daarnaast hebben we betonreparaties uitgevoerd en een waterdicht dampopen membraan aangebracht om het betondek te beschermen. Dankzij deze aanpak is de Liesboschbrug nu klaar voor intensief gebruik en voldoet hij weer aan de moderne eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.